Orvos válaszol | bookuniverse.hu

96 pulzus

Szapora szívverés, magas pulzus

Letöltés Alkalmazás használata Az okosóra a hozzátartozó alkalmazás nélkül is használható önálló eszközként, de a készülék minden funkciójának helyes működéséhez és ahhoz, hogy minden funkciót maximálisan kihasználj, elengedhetetlen az alkalmazás használata.

Az okosóra csak a hozzátartozó alkalmazással kompatibilis.

Mais 2019 / John van Pol / John Deere 8500i \u0026 7450i / Maisernte xxl / Maize harvest xxl / 4K DJI

Akkumulátor töltése Ne töltsd az eszközt okostelefonokhoz kapott hálózati USB adapterrel! A termék akkumulátora kisebb kapacitású egy okostelefonban található akkumulátorhoz képest, így ezek a nagyobb teljesítményű USB hálózati töltők kárt tehetnek az okosórában. Az okosóra akkumulátorának feltöltéséhez használd számítógéped, laptopod USB portját, vagy használj Power Bankot!

96 pulzus kristály szív otthoni egészségügyi ellátás

Olvasd el a használati útmutatót! Használatba vétel előtt olvasd el a magyar nyelvű használati útmutatót és biztonsági előírásokat, az eszköz beüzemeléséhez kövesd az ott leírtakat!

Gyógyhírek

Érdemes átböngészned Tudástár oldalunkat hasznos tudnivalókért. Kalibráció Használatba vétel előtt ne felejtsd el kalibrálni az okosórát, a pontosabb mérések érdekében add meg az 96 pulzus adataidat nem, kor, testsúly, magasság stb.

Gyakran Ismétlődő Kérdések Ha kérdésed merül fel, böngészd át gyűjteményünket a leggyakoribb kérdésekről és válaszolokról!

PPG szenzor A PPG szenzorok által mért és feldolgozott adatok csak referencia jellegűek, 96 pulzus felállítására nem alkalmasak. Nem orvosi eszköz Viselhető okoseszközeink nem orvosi eszközök, nem rendelkeznek orvostechnikai minősítéssel, így kardiovaszkuláris- vérnyomás ingadozással vagy más szív érrendszeri problémákkal küzdő Vásárlóik részére hiteles mérések visszajelzése céljából használatra nem javasoljuk.

Megjegyzések 1 Laboratóriumi tesztek alapján a tényleges használat a termékkülönbségektől, a felhasználói szokásoktól és a környezeti változóktól függően 96 pulzus.

  • Ugyanezt jelenti: oxigén szaturáció, véroxigén telítettség.
  • M4 pulzus-, vérnyomás- és véroxigénszintmérő okoskarkötő - s

Az akkumulátor 10 napos akkumulátor 96 pulzus képes az alábbi feltételek szerint: 20 perc Bluetooth hívás hetente, 20 perc zenelejátszás hetente, pulzusfigyelés engedélyezett, alvásmonitor engedélyezett, 90 perc edzés minden héten, az üzenetértesítések engedélyezve 50 SMS, 12 hívás és 6 riasztás napontaa képernyő naponta alkalommal bekapcsolva. Nem alkalmas forró zuhanyokhoz, gyógyfürdőkhöz, szaunákhoz gőzfürdőbúvárkodáshoz, mélybúvárkodáshoz, platformmerüléshez, nagynyomású öblítéshez és egyéb tevékenységekhez magas víznyomás, magas hőmérséklet és páratartalom mellett vagy nagy sebességű vízben.

A bőr és fém pántok nem alkalmasak úszásra és izzadtsággal járó 96 pulzus. Az említett körülmények között más fajta szíj használata javasolt.

96 pulzus szívbetegség egészségügyi központ

96 pulzus vízállóság nem állandó és védelmi szintje romolhat a napi viselet során. A gyári firmware verzió frissítése után ezek megváltozhatnak, valamint a gyártó a termékek paramétereit bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják.

Változásért, eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni!

Tisztelt Doktornő!

Az eszköz csak a hozzátartozó alkalmazással kompatibilis. A termék nem használható hálózati fali töltővel, ez a készülék meghibásodásához vezethet, amelyre a jótállás nem terjed ki.

Van valamilyen kérdésed?

96 pulzus táplálék piramis a szív egészségéért