Könyveinkről

Angol nyelvű gyermekkönyveket forgalmazunk. Az általunk forgalmazott kiadványok többsége az egyik legnagyobb angol gyermekkönyv-kiadó, az Usborne Kiadó gondozásában jelent meg.

Az Usborne a születéstől kezdve kínál olvasnivalót a gyerekeknek egészen 18 éves korig, sőt, akár még tovább is. A kiadó kínálata rendkívül széles palettán mozog, a kiadványok rendkívül igényesek, egyedülállóak és nagyon szerethetőek, nem csupán a gyerekek, de a szülők számára is. Az Usborne könyvek között megtalálhatóak a babakönyvek, a hangot adó kiadványok, az ismeretterjesztő és kreatív könyvek, a mesék, történetek, klasszikusok és a regények is.

A kiadványok remekül használhatóak akár az angol nyelv elsajátításához, szinten tartásához, de azoknak a kisgyerekes szülőknek is bátran ajánljuk a kiadványokat, akik egyelőre még nem szeretnék, ha gyermekük megismerkedne az angol nyelvvel, hiszen rengeteg nyelvfüggetlen babakönyvünk és több száz féle ovisoknak és kisiskolásoknak szóló, szintén nyelvfüggetlen kreatív kiadványunk is van készleten. Érdemes szétnézni a kínálatban!

Az általunk forgalmazott kiadványok körét azonban folyamatosan igyekszünk bővíteni, így ma már nem csupán az Usborne kiadványok, de más angol kiadók könyvei is rendelhetőek nálunk.

Bármilyen, a kiadványokkal összefüggésben felmerülő kérdésre szívesen válaszolunk, amennyiben bárki segítségre szorul a megfelelő kiadvány kiválasztásával kapcsolatban, bátran kérjen segítséget az info@bookuniverse.hu email címre írt üzenetben.