Húsvéti programon tanakodtok? A jól bevált tojásvadászatnál, kiscsirke és bárány simogatásnál, vagy épp a Húsvéti Nyuszival való bújócskázásnál aligha lehetne jobb időtöltést találni! Ha azonban idén szeretnétek kicsit több időt tölteni odakünn, a természetben, akkor sem kell csalódnotok. Mi itt a Bookuniverse-nél mindenkire gondoltunk. Fogadjátok szeretettel húsvéti kosárkánkat és válogassatok kedvetekre!

 

bookuniverse húsvét easterVajon hova bújt a kisnyuszi? Ti látjátok valahol? Az aprócskább gyerkőcök imádni fogják ezt a kis könyves bújócskát, miközben a kiadvány, a borzól kezdve a csirkén át végigkalauzolja őket a fél állatvilágon. Az Are you there little bunny? egy tüneményes húsvéti ajándék a piciknek, melyben garantáltan kedvüket lelik, s így majd többször kézbe is veszik. Bújócskára fel! 

 

 

 

bookuniverse húsvét easterCsatlakozzatok a nagy húsvéti tojásvadászatra a többi állatkához! Majd, mikor az Easter bunny flap book végére értek, számoljátok meg, hány darab tojást sikerült találnotok, és ha szerencsétek van, még akár magával a Húsvéti Nyuszival is találkozhattok! A legkisebbek imádni fogják ezt az elbűvölő Usborne kiadványt, tökéletes ajándék az ünnepre! Húsvéti tojásvadászatra fel!

 

 

bookuniverse easter húsvétHa szeretnétek kicsit jobban elmélyedni a Húsvét bibliai oldalában, a Usborne erre is tud megoldást! Az Illustrated children’s Bible stories egy csodaszép, nagyalakú, díszkötéses Biblia – kimondottan kisgyermekek számára. A történetek mellett rengeteg egészoldalas illusztrációt találhatunk a könyvben, illetve helyet kapott a kiadványban egy, a főbb szereplőket megjelenítő ki kicsoda összefoglaló, valamint térkép is.

 

 

bookuniverse eater húsvétMerüljetek el a Húsvét varázslatos világában ennek a csodás színezőnek a segítségével! A Usborne Easter colouring book with rub-down transfers kiadványában most olyan húsvéti jeleneteket kelthettek életre, mint a kisnyuszik tojásvadászata, a kacsák tóban való úszkálása, melyekhez most több tucat átsatírozható, húsvéti tojás és virág matricát kaphattok. Ráadásul a könyvecske tökéletes nagyságú; éppen elfér a zsebetekben, így akkor sem kell otthon hagynotok, ha épp elutaztok. Húsvéti bűbjára fel!

 

 

 

bookuniverse easter húsvétVilágszerte az egyik legkedveltebb Usborne sorozat húsvéti kiadványa, a That’s not my bunny… is megérkezett. Egy tüneményes simogatni való könyvecske egyszerűen fogalmazott, érhető szövegecskékkel, színpompás illusztrációkkal. Tökéletes választás, ha szeretnénk fejleszteni a kicsik nyelvi készségeit és szenzoros integrációját. Nyuszira fel!

 

 

 

bookuniverse easter húsvétIsmerkedjetek meg öt elbűvölő kiscsirkével, akik a Usborne That’s not my… sorozatának legújabb családtagjai. A That’s not my chick… fejleszti a nyelvi készségeket, illetve a szenzoros integrációt, ráadásul a legkisebbek imádni fogják simogatni való, tollas-bolyhos kiscsirkéket. Ideális ajándék húsvétra!

 

 

 

bookuniverse easter húsvétÖt tüneményes kis bárányka várja, hogy játszanak velük a Usborne That’s not my… sorozatában. Ismerjétek meg a pihe-puha, bolyhos-bojtos, bársonyos szőrű állatkákat és legyen még örömtelibb a Húsvét. A That’s not my lamb… tökéletes választás, ha szeretnétek fejleszteni a kicsik nyelvi készségeit és szenzoros integrációját. Játékra fel! És az oldalakon megbúvó kisegérről se feledkezzetek el!

 

 

 

bookuniverse easter húsvétSzeretnétek kipingálni saját húsvéti tojásaitokat, csirkéiteket, nyuszijaitokat? Akkor nem kell mást tennetek, mint lépésről lépésre követni a Usborne Finger printing easter kiadványának útmutatóját! Másra nincs is szükség, csak az ujjacskáitokra és a könyvhöz tartozó tinta párnára, illetve egy filctollra a részletek kidolgozásához. Optimális nagyságú könyvecske, mely éppen elfér a zsebetekben, így ti bárhová magatokkal vihetitek. Színezésre fel!

 

 

 

bookuniverse húsvét easterSzínre színt, tojásra tojást, nyuszira nyuszit, és a lapok már körbe is jártak. 26 bűbájos illusztrációjú lap, két vicces és egy memóriafejlesztő játék – egyetlen kártyacsomagban, ez az Easter snap! Egy kedves kártyajáték, melyben szülő és gyermek egyaránt örömét leli, különösen ha együtt játszanak. Garantáltan laminált és ujjacska-barát! Lapra fel!

 

 

 

Bookuniverse bunny bookuniverse easter húsvétUgyan mi is lehetne annál csodásabb, mint kimenni a közeli erdőbe, a farmra, vagy épp a kertbe és felfedezni azok élővilágát! És persze közben ne feledkezzünk meg az olvasás és így angoltanulás élményéről se!

 

 

 

bookuniverse easter húsvétTudjátok, mi minden történik az állatokkal a négy évszak alatt? Hogyan nőnek a virágok, erősödnek a fák, meg egyáltalán… miből lesz a cserebogár? A Usborne Young Beginners ‘Seasons’ kiadványa tökéletes első olvasmánya lehet minden kis olvasónak, kik csak nemrég ismerkedtek meg a betűk csodálatos világával. Ráadásul egy fölöttébb szemet gyönyörködtető kiadványról beszélünk, melyet a méltán híres Maribel Lechuga illusztrációi díszítik. Olvassatok bele!

 

 

bookuniverse easter húsvétVajon hogy épül egy darázsfészek? Mégis miféle-fajta madarak élnek a fákon, mi több, magukban a fákban. A Usborne Beginners sorozat ‘Woodland creatures’ kiadványában most minderre választ kaphattok. Ismerkedjetek meg az erdei állatok csodás világával, és gyönyörködjetek Maribel Lechuga varázslatos illusztrációiban.

 

 

 

bookuniverse easter húsvétTudjátok, hogy milyen színű a zsiráf nyelve? És azt, hogy a méhek maguk is fölöttébb szeretnek táncolni? Ilyen és ehhez hasonló kérdéseket és persze a hozzájuk tartozó válaszokat tartalmazza a Usborne Animal quizzes kiadványa, hogy minden tudászomjas kisgyerek kielégíthesse kíváncsiságát és lenyűgözhesse társait! 🙂

 

 

 

bookuniverse easter húsvétPoppy és Sam nagy munkában vannak: az Almafácska farmon kutatnak húsvéti tojások után. Kövessétek őket kalandjuk során, amikor is felfedezik, mi rejlik a színpompás oldalak kémlelőnyílásain túl, hová vezetnek a kacskaringós kis ösvények, illetve hová bújt Daisy a tehén, Clucky a csirke, vagy épp Rustya malac. Van kedvetek csatlakozni? A Poppy and Sam’s Easter egg hunt csak rátok vár!

 

 

 

bookuniverse easter húsvétTojásvadászatra fel! Vajon milyen más titkokat rejt még a baromifudvar? És vajon hová bújtak a kisbárányok? Talán zöld mező dús legelőin húzták meg magukat? A Usborne Peep inside: Farm gazdagon illusztrált, kedves történeteket tartalmazó fülecskés kiadványában most a farm rejtelmes zugait fedezhetitek fel és arra is választ kaphattok, hogy kerül az étel, s így a húsvéti menü a farmról az asztalra!

 

 

 

bookuniverse easter húsvétA Usborne ABC Flashcards (Farmyard Tales) szótanító kártyái remek választásnak bizonyulnak, amennyiben a kicsik épp az ABC-t tanulják, illetve azon vannak, hogy leírják első szavaikat. Ráadásul, hogy még érdekesebb legyen a dolog, minden szótanító képen elrejtőzött egy sárga kiskacsa, melyet a szemfüles gyerkőcöknek – lecke végeztével – meg is kell majd találniuk!

 

 

 

bookuniverse easter húsvétHa egy kedves húsvéti ajándékon töritek a fejeteket, akkor nem is kell tovább keresgélnetek. A Usborne Illustrated animal stories egy  tüneményes illusztrációjú könyv, olyan klasszikus állatmesékkel, mint például a Nyúl és a Teknős, az Aranytojást tojó tyúk, vagy épp a Pöttöm Csirke. Ideális választás minden óvodáskorú gyerkőcöknek!

 

 

bookunvierse easter húsvét