Akció!

All about families

4 000 Ft 3 200 Ft

Oldalszám: 32 oldalas, Méret: 290 x 240 mm

2 készleten

Cikkszám: 94907 Kategória:

Leírás

Keménykötésű könyv a családokról. Hiánypótló kiadvány, amely érint minden fontos családot érintő kérdést. A gyönyörű illusztrációkat nézegetve sokat beszélgethetünk arról, hogy mi az a család, kik a mi családtagjaink, hogyan változnak a családok, de megtudhatjuk azt is mint jelent az egyszülős család, mi az az adoptáció, hogyan érinti a családot a válás, az újraházasodás. A könyv segítségével a gyerekek bepillantást nyerhetnek más családok életébe és megtapasztalhatják, hogy milyen sokféle formája és mérete lehet egy családnak.

What do families look like? Who’s in your family? And how can families change? With delightful illustrations, this glorious celebration of family diversity talks about lone-parent families, adoptive, foster, divorced, remarried, and mixed race families, and lots, lots more, showing little children that families come in all shapes and sizes.

“a brilliantly effective and joyous celebration of family diversity and the differences that make family life so rewarding” (Pam Norfolk – Lancashire Evening Post)

 

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„All about families” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük