Akció!

All about feelings

3 990 Ft 3 190 Ft

Oldalszám: 32 oldalas, Méret: 290 x 240 mm

3 éves kortól ajánlott.

Elfogyott

Leírás

How are you feeling today? This fun, friendly and reassuring introduction to feelings is designed to help young children recognise, understand and name how they’re feeling and learn to talk about and manage their emotions in helpful ways.

“The perfect introduction to helping little ones understand and handle their often confusing and jumbled-up emotions.” Lancashire Evening Post

Igazi hiánypótló kiadvány, amely nem csupán az angolozás során lehet a segítségünkre! Hiszen akár milyen nyelven is tegyük, de nagyon fontos, hogy beszélgessünk a kicsikkel az mi, illetve az ő érzéseikről. Mint sok minden mást, azt is tőlünk tanulják meg gyermekeink, hogy hogyan kezelhetik az örömöt, a bánatot, a dühöt, vagy bármilyen más érzelmet, rajtunk múlik hogyan alakul az érzelmi intelligenciájuk.

Ez a könyv a segítségünkre lesz abban, hogy a gyerkőcök megtanulják felismerni és megnevezni a saját érzelmeiket, megértsék a kapcsolatot az érzelmeik, a gondolataik és a tetteik között. Ez az első lépés. Ha pedig már be tudjuk azonosítani, hogy milyen érzelmi állapotban vagyunk, akkor képessé válhatunk az érzelmeink kezelésére is, elsajátíthatjuk az önmotiválás képességét, vagy azt a képességet, hogy tudatosan olyan érzelmi állapotba kerüljünk, amely produktivitáshoz és sikerességhez vezet.

Itt kezdődik az igazi szülői feladat! Mert bár már az is hatalmas és látványos eredmény, ha a gyerkőc nem rendez egy hatalmas hisztit a bevásárlóközpont kellős közepén azért, mert nincsen eszköze az érzelmei kezelésére, legyen az akár fáradság, akár csalódottság vagy bármi más, az igazán nagy lépés mégis az, amikor már képessé válik mások érzéseinek olvasására, érzékeny lesz azokra, illetve befolyásolni tudja őket.

Gondoljátok, hogy van még mit tanulnotok nektek is ahhoz, hogy segíthessetek ebben gyermekeiteknek? Jól jönne egy kis segítség? Ezt a könyvet bártan ajánljuk számotokra!

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„All about feelings” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük