Akció!

My first phonics reading library

40 000 Ft 12 000 Ft

4 készleten

Leírás

A „Phonics Readers” sorozat a hangtanra épül, mely a szavakat alkotó betűk vagy betűkombinációk hangzására fókuszál. Ez egy kitűnő módszer arra, hogy a gyerekekkel megkedveltesse az olvasást, majd e téren megalapozza a tudásukat, magabiztosságukat és fejlessze a nyelvi készségeiket.

Az olvasni tanulás egy fontos mérföldkő minden gyerek életében. A folyamat már azelőtt elkezdődik, hogy megtanulják a betűket, hogy azokat összerakva kiolvassák az első szavakat. Minél hamarabb felfedezik a könyveket és általuk egyre erősebbé válik bennük az írott szöveg és a nyelv szeretete, annál felkészültebbek lesznek majd az első lépések megtételére az önálló olvasás útján.

A 20 papírkötésű könyvecskéből álló, díszdobozos gyűjtemény egy válogatás a “Phonics Readers” sorozat legkedveltebb történeteiből.

Tartalom: Cow takes a bow, Snail brings the mail, Bee makes tea, Underpants for ants, Croc gets a shock, Crow in the snow, Spider in a glider, Seal at the wheel, Ape’s great escape, Chimp with a limp, Hyena ballerina, Giraffe in a bath, Goat in a boat, Bug in a rug, Kangaroo at the zoo, Mole in a hole, Lizard in a blizzard, Flamingo plays bingo, Raccoon on the moon and Llamas in pyjamas.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„My first phonics reading library” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük