Folyamatosan azon dolgozunk, hogy a lehető legkedvezőbb feltételekkel és a leggyorsabban juthassatok hozzá az Usborne kiadványokhoz, így arra gondoltunk, hogy könnyítünk egy kicsit a szállítási terheken. Mostantól kezdve rendelési értékhatárhoz kötötten, de már ingyenesen is igénybe tudjátok venni a szállítási szolgáltatásokat.

10.000 Ft feletti megrendelések esetén a postacsomag-automatába történő csomagszállítás ingyenes, az értékhatár alatti rendelések esetében pedig 890 Ft, míg 15.000 Ft feletti megrendelések esetén a futárszolgálat igénybevételével történő szállítás is ingyenes, ezen értékhatár alatt pedig 1490 Ft.

Bízunk abban, hogy ezekkel a kedvezményekkel még több családhoz tudjuk majd eljuttatni az Usborne kiadványait! Ne feledjétek, hogy továbbra is van lehetőség személyes átvételre. A személyes átvétel elsősorban Békéscsabán, de előzetes egyeztetést követően Budapesten és esetenként Szegeden is megoldható, illetve továbbra is át tudjátok venni a rendeléseket a könyvbemutatókon.