Rólunk

Nagyon szeretünk olvasni és nagyon fontosnak tartjuk, hogy a gyermekeink nyitott gondolkású, tájékozott, magabiztos, olvasó felnőttekké váljanak.

Szeretnénk a világból minél nagyobb szeletet megmutatni a gyermekeinknek, szeretnénk, ha okosak, intelligensek, érdeklődőek lennének.

Szeretnénk, ha a gyermekeink mindenféle gátlás nélkül magabiztosan és folyékonyan beszélnének angolul.

Vajon túl sok kívánságunk lenne?

Sokáig nem tudtuk, hogy mindezt hogyan tudjuk elérni, de aztán rátaláltunk az Usborne Kiadóra.

Az Usborne a születéstől kezdve kínál olvasnivalót a gyerekeknek egészen az iskolás kor végéig. A könyvek a világ számos pontján elérhetőek közel száz különböző nyelven. A kiadó kínálata rendkívül széles palettán mozog, a kiadványok rendkívül igényesek, egyedülállóak és nagyon szerethetőek, nem csupán a gyerekek, de a szülők számára is. Az Usborne könyvek között megtalálhatóak a babakönyvek, a hangot adó kiadványok, az ismeretterjesztő és kreatív könyvek, a mesék, történetek, klasszikusok és a regények is.

Nem csoda, hogy első látásra beleszerettünk a kiadványokba és idővel egyre több és több könyvet szereztünk be. Aztán egy nap ráébredtünk arra, hogy nem vagyunk egyedül a fenti célkitűzésekkel és nagyon sok olyan család él Magyarországon, akiket szintén lenyűgözött az Usborne világa.

Mivel azonban egy angol székhelyű kiadóról van szó, a kiadványok beszerzése nem volt sem egyszerű, sem pedig olcsó, így végül arra az elhatározásra jutottunk, hogy belevágunk az Usborne kiadványok forgalmazásába.

Úgy tűnik, hogy jól tettük. Egyre több család talál meg bennünket és egyre több család ismerkedik meg és szeret bele a kiadványokba, mi pedig végtelenül boldoguk vagyunk azért, hogy a részesei, közvetítői lehetünk. az Usborne csodának.

Ha bármilyen kérdésed felmerül, kérlek fordulj hozzánk bizalommal, a megadott elérhetőségeink bármelyikén megtalálsz bennünket. Amennyiben segítségre szorulsz, szívesen segítünk akár a megfelelő kiadvány kiválasztásában is.