Akció!

Black and white little library

Értékelés 5.00 az 5-ből, 1 értékelés alapján
(1 vásárlói értékelés)

2 800 Ft 2 520 Ft

Négy könyvecskét magában foglaló válogatás (Animals, Going Out, Babies, Faces), amely tökéletes ajándék a legkisebbeknek. Minden könyv kontrasztos, dominánsan fekete és fehér illusztrációkat tartalmaz.

Méret: 90 x 83 mm

Elfogyott

Cikkszám: 53707 Kategória:

Leírás

Négy könyvecskét magában foglaló válogatás (Animals, Going Out, Babies, Faces), amely tökéletes ajándék a legkisebbeknek. Minden könyv kontrasztos, dominánsan fekete és fehér illusztrációkat tartalmaz. A babák fejlődése szempontjából a vizuális ingerek kiemelkedő fontosságúak, hiszen ebben a korban látás útján szerezzük a legtöbb információt a minket körülvevő világról, ezért megfelelő vizuális ingerek biztosításával sokat tehetünk a babák agyi fejlődéséért, a babák pedig kifejezetten kedvüket lelik abban, ha kontrasztos képeket nézegethetnek. A babák érdeklődésének felkeltésére leginkább a fekete és a fehér szín alkalmas, amely színek stimuláló hatásuknak köszönhetően fejlesztik a térérzékelést is. Amikor pedig már kicsit nagyobbak a babák, ez a könyv lehet az első szótanító könyvük, mivel a képek nézegetésével könnyen megtanulják az első angol szavaikat is. A könyvecskék mindegyike 10 oldalas.

Black and white little library termékről 1 értékelés

  1. Értékelés: 5 / 5

    Lili

    Szuper csomag: negy gyonyoru kis kontrasztos konyvecske. Kezdetektol a legnagyobb kedvencunk, mindenhova magunkkal visszuk. Megalapozta a kisbabank konyvszeretet. 🙂

Mondd el a véleményed

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük